Οι DG LINE είναι μια σειρά ανιχνευτών διαρροών αερίου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτόνομα, συνδέοντάς τους σε μονάδα παρακολούθησης ή άλλα συστήματα επιτήρησης.
Μοντέλα διαθέσιμα:
Για μηχανοστάσια (IP21)
Για ψυκτικούς θαλάμους (IP54)
Για τοποθέτηση σε αγωγούς
Αέρια:
(HCFC) ΥΔΡΟΦΛΟΥΡΟΚΑΡΒΟΝΑ
(NH3) ΑΜΜΩΝΙΑ
(HC) ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ
(CO2) ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
-Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από έξι σταθμούς:
οΦορτωτής δίσκων.
οΔιανομέας δοχείων.
οΔιανομέας καραμέλας.
οΤούνελ ψύξης.
οΜονάδα δοσολογίας κρέμας.
οΜονάδα θερμοσφράγισης.
-Στην αρχή της γραμμής τοποθετούμε χειροκίνητα τους δίσκους στον φορτωτή.
-Στο επόμενο module, ο διανομέας τοποθετεί αυτόματα τα δοχεία φλάν σε διάφορες θέσεις του δίσκου.
-Η επόμενη μονάδα είναι μια μονάδα δοσολογίας με την οποία η καραμέλα δοσολογείται σε θερμοκρασία 170°C.
-Οι δίσκοι περνούν μέσα από ένα τούνελ με αρκετούς ανεμιστήρες για να ψυχθεί η καραμέλα.
-Στη συνέχεια, δοσολογούμε την κρέμα.
-Τέλος, η μονάδα για τη θερμοσφράγιση των δοχείων.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
-Αυτοματοποιημένη παραγωγή για υψηλή παραγωγική ικανότητα.
-Έξι παρασκευές ολοκληρώνονται σε μειωμένο χώρο.
-Ασφάλεια στη διαδικασία εργασίας.
Προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες της βιομηχανίας επεξεργασίας θαλασσινών, αυτή η Γραμμή Ταξινόμησης Πελαγικών είναι σχεδιασμένη να αυτοματοποιεί την καλιμπραρισμένη ταξινόμηση διαφόρων πελαγικών ειδών όπως σαρδέλα, σκουμπρί και γαύρος κατά μέγεθος ή βάρος. Αυτό εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση κατά τη διάρκεια των διαδικασιών μαγειρέματος και διευκολύνει την επιλεκτική αποθήκευση. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316-304 για αντοχή και υγιεινή, η γραμμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3 + 1 (υπερμεγέθη) ταξινομήσεις, με επιλογές διαθέσιμες για επιπλέον ταξινομήσεις κατόπιν αιτήματος. Διαθέτει ταξινόμηση μέσω αποκλινόντων ράβδων και κινητών δίσκων για τη συλλογή καλιμπραρισμένων μεγεθών, με την επιλογή εγκατάστασης μεταφορέων για κάθε κατηγορία. Η κλίση της μηχανής μπορεί να ρυθμιστεί με βάση το συγκεκριμένο ψάρι που ταξινομείται, και το άνοιγμα των αποκλινόντων ράβδων είναι μεταβλητό για να φιλοξενεί διαφορετικά μεγέθη. Περιλαμβάνεται προεγκατάσταση για την παροχή φρέσκου νερού για να διευκολύνει την κίνηση των ψαριών μέσω του συστήματος.
{"PRODUCT":"-Λαζάνια με αντίστοιχες στρώσεις ζυμαρικών, μπολονέζ, μπεσαμέλ και τυρί από πάνω.\n-Δύο μεγέθη προϊόντος.\n\nMACHINE CHARACTERISTICS:\n-Τρεις διακριτές ζώνες συνδεδεμένες με ιμάντες μεταφοράς:\nοΠεριοχή κοπής για το φύλλο ζυμαρικών, τοποθετημένο από τους χειριστές στα καλούπια.\nοΠεριοχή δοσολογίας με πέντε πολυλειτουργικές μηχανές δοσολογίας, τοποθετημένες εναλλάξ για την εφαρμογή των διαφορετικών στρώσεων της λαζάνια. Βαθμονομημένη δοσολογία, εξοπλισμένη με σερβοκινητήρα για ομοιογενή δοσολογία.\nοΠεριοχή δοσολογίας τυριού.\n-Από τον πίνακα ελέγχου και μέσω οθόνης αφής ρυθμίζουμε τις ταχύτητες και τις επιταχύνσεις κάθε ιμάντα για να συμμορφωθούμε με την επιθυμητή παραγωγή.\n\nADVANTAGES\n-Αυτοματοποιημένη παραγωγή για επεξεργασία υψηλού όγκου.\n-Όλες οι διαδικασίες ολοκληρώνονται σε περιορισμένο χώρο.\n-Ολόκληρη η γραμμή αποσυναρμολογείται εύκολα για εύκολο και αποτελεσματικό καθαρισμό, και τα εξαρτήματά της είναι κατάλληλα για καθαρισμό με πιεσμένο νερό."}
-Αυτόματοι και αρθρωτοί σταθμοί εργασίας για την παραγωγή μάφιν, cupcakes και άλλων προϊόντων ζαχαροπλαστικής.
-Οι αρθρωτές γραμμές αποτελούνται από μια σειρά μηχανών που είναι προετοιμασμένες να ανταποκριθούν ευέλικτα στις ανάγκες σας. Μονοπαραγωγή ή πολυπαραγωγή, μεσαίας κλίμακας ή βιομηχανική, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
-Μελετώντας το προϊόν σας και το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν σταθμό εργασίας προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Οι διαμορφώσεις είναι πολύ ευέλικτες, επιτρέποντας την επέκταση της γραμμής εργασίας για να αυξήσετε την παραγωγή ή να διαφοροποιήσετε το προϊόν.
-ΜΟΝΑΔΕΣ: Φορτωτής δίσκων + Κάψουλα + Διανομέας μάφιν / Διανομέας cupcakes / Διανομέας ζαχαροπλαστικών + Διανομέας γαρνιτούρας + Εγχυτής ήδη ψημένων προϊόντων.
-Οι τεχνικές προδιαγραφές ποικίλλουν ανάλογα με τις μονάδες και την τελική διαμόρφωση της γραμμής, παρακαλούμε ζητήστε μια προσαρμοσμένη προσφορά για τις λεπτομέρειες της επιθυμητής γραμμής σας.
-Συνεχής δοσολογία καθώς προχωρά το χαλί.
-Χειροκίνητη ρύθμιση του ύψους της κεφαλής δοσολογίας, η οποία κατεβαίνει αυτόματα για κάθε δόση.
-Ρυθμιζόμενες ταχύτητες ζώνης μέσω οθόνης.
-Ο έλεγχος της δοσολογίας διαχειρίζεται από ένα σύστημα σερβοκινητήρα που προσφέρει στη μηχανή μεγαλύτερη ταχύτητα, μεγαλύτερη ομαλότητα και μεγαλύτερη ακρίβεια για εργασία με μεγάλη ποικιλία πυκνοτήτων.
-Χάρη στον σερβοκινητήρα, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει ηλεκτρονικά την ποσότητα δοσολογίας καθώς και τις ταχύτητες φόρτωσης και/ή εκφόρτωσης.
-Κίνηση κατά της σταγόνας με αναρρόφηση του προϊόντος.
-Όλα αυτά με μεγάλη ακρίβεια και με τη δυνατότητα προεγγραφής αυτών των παραμέτρων σε περισσότερες από 100 συνταγές.
ΠΡΟΪΟΝ
Επιμήκης μπισκότο από αφρώδη ζύμη με λωρίδες αμυγδάλου στην επιφάνεια.
Κατατίθεται σε δίσκους 450x900mm με 7 κομμάτια ανά δίσκο.
Το μπισκότο επεκτείνεται στον φούρνο.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
-Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από δύο σταθμούς:
oΜηχανή δοσομέτρησης και σχηματισμού μπισκότου και ζύμης μπισκότου.
oΜονάδα επικάλυψης με ταινία.
-Ο χειριστής τοποθετεί τον δίσκο με τα καλούπια στην αρχή του ιμάντα και τον παραλαμβάνει γεμάτο στο τέλος.
-Στη συνέχεια τον τοποθετεί στο καρότσι ψησίματος.
-Η περίσσεια αμυγδάλου που δεν έχει κολλήσει στο μπισκότο ανακτάται.
-Τα καλούπια μπορούν να αλλάξουν για να παραχθούν προϊόντα με διαφορετικό αριθμό σταθερών ή περιστρεφόμενων ακροφυσίων; λεία ή σγουρά.
-Δυνατότητα παραγωγής άλλων τύπων προϊόντων σε ημι-υγρή ή σκληρή ζύμη.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
-Βελτιωμένη δοσολογία, ομοιόμορφα κομμάτια, ταχύτερη παραγωγή.
-Η ζύμη δεν αποδεσμεύει αέριο.
-Καλύτερη εργονομία για τον χειριστή.
-Αφαιρούμενη κεφαλή που επιτρέπει πλήρη καθαρισμό και απολύμανση.